Tuesday, July 14, 2009

Timun tua ku..

Assalamualaikum whb.. salam sejahtera,..
Hari ni saya berada di Cameron Highland, dah lama saya tak travel, kali ni saya 'guiding' French couple, Dr. Frederic & Mdm. Issabelle. Mula dari KL then Melaka, Cameron, and last day Batu Gajah, Ipoh - Penang.
Masa berlalu begitu pantas, sedar-sedar timun tua saya dah cukup tua dan sudah tiba masanya untuk dituai, alhamdulillah syukur ke hadrat Allah swt yang maha pemberi rezeki.. rupanya tempoh matang timun tua ni cepat jugak, sebabnya saya tanam hari tu pada 1.6.09 esok baru 15.7.09 dah boleh petik, bermakna cukup 45 hari saya dah boleh harvest timun tua saya.. ni tengah excited jugak ni, tak sabar nak balik kampung esok..

No comments:

Post a Comment